Menu
Gildia Pióra na Patronite

S.O.S.

Piszę do Ciebie lecz nie rozumiesz
Mych próśb chyba nigdy nie rozszyfrujesz
Trzy kropki, trzy kreski wciąż powtarzane
Dla Ciebie to tylko ślaczki narysowane
Prostego wołania o pomoc nie odczytujesz
Różnych podtekstów się doszukujesz
Jak jeszcze przekazać mam Tobie
Że już całkiem nie radzę sobie

38 492 wyświetlenia
228 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!