Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiadomość

Piszę do Ciebie jak by nigdy nic
Nawiązuje tylko porozumienia nić
Opowiadam Ci co u mnie nowego
Chce się dowiedzieć czegoś ciekawego
Czekam i mija minuta, godzina, cały rok
Jest wiadomość! Dla mnie szok
Spodziewam się miłych anegdotek
Ale widzę tylko jeden wielokropek.

....

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!