Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przesłanie

Piszę dla siebie
by dawnym chwilom
nadać nowe życie

i nigdy nie wiem
czy ktoś te słowa przygarnie
weźmie jak swoje
nada im nowy sens

czy będą opuszczone
nikomu niepotrzebne
latawce puszczone na wiatr
niepowrotnie stracone

i nie potrafię zatrzymać
ich przy sobie
dlatego otwieram
na oścież okna duszy

może kiedyś niepozorna ćma
znajdzie drogę do światła.
https://www.youtube.com/watch?v=M9-zuLPBQaw&ab_channel=tshpks

65 868 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!