Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pisz wiersze
o tych złotkach
w rozbawionych wiatrem włosach
pisz o tej iskierce w oku
która rozpalała Ci policzki

zapisz prozą
te komnaty
wiśniowe od rozkoszy
połyskujące aksamitem
ust

napisz w liście
o wariatce
w której szalony gubisz się sam
o inspiracji
z jednego tylko wybrzmienia głosu

pisz o mnie
ukochany

10 099 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących