Menu
Gildia Pióra na Patronite

świat w listach cały

pisz nawet gdy śpię ja czytać będę

w drżących rękach tulić tą twoją tęsknotę upartą
a w odpowiedziach czułych
wysiewać malwy
białe

do nieba niedaleko

- za mostkiem

Mamie...

22 019 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • MartynaR

    30 December 2012, 23:57

    Piękne...
    kiedy już Tam w niebie wzrosną na pewno i mojej mamie się spodobają..

  • luterin

    28 December 2012, 22:09

    A ja czekaniem jestem...na malwy białe z Jej rąk...
    Dziękuję Gaia.
    ;)

  • Gaia

    24 December 2012, 11:22

    Widzę je, te Twoje malwy...
    Cudnie posiałaś Luterin
    :)*

  • luterin

    24 December 2012, 02:21

    Miłe są Wasze słowa...Uśmiech przesyłam ...:))

  • misiek45

    23 December 2012, 20:08

    Cudna dedykacja dla wyjątkowej osoby-pozdrawiam Beatko serdecznie:)***

  • Pechowa_

    23 December 2012, 12:47

    Uwielbiam takie wzruszające wiersze... i takie Wyjątkowe DEDYKACJE...

  • 23 December 2012, 11:43

    Prześliczna Dedykacja.

    Pozdrawiam miluśko.

  • 23 December 2012, 10:21

    Piękny wiersz. Wyjątkowa dedykacja. ;)

  • 23 December 2012, 03:29

    Piękny wiersz.
    Dobrej nocki. :)

  • luterin

    23 December 2012, 02:28

    Dziękuję Aniu...Życzę Ci pięknych, zdrowych i radosnych świąt.:)