Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nikt

Pisanie wierszy uzależnia
Wiersze są jak narkotyki
Raz lepszy sort
Innym razem gorszy
Chcesz się nimi podzielić
A bywa, że nikt
Twej wrażliwości
Nie podziela
To oczywiste!
Bo nikt nie jest
Tobą!
Ani Ty nikim!

18 842 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
  • Victoria Angel

    23 June 2021, 12:58

    Warto się dzielić własnymi wierszami. Ja np. bardzo lubię komentarze, bo one mnie dodatkowo do pisania inspirują i motywują. :-)

  • Duch_Eonu_86

    23 June 2021, 09:31

    Brak słów i kontakt z naturą = antidotum.