Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie(pisanie)

pisałem świtem
nocą
blaskiem słońca
rosy kroplami

nienawiść odzierałem
ze skorupy
by miłość błysnęła
choć na chwilę
na sekundę
supernową

umierającym kochaniem

pisałem
przy świecy
oliwnej lampce

na skrawku
nadziei

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 4 March 2018, 21:55

    Czytam i nie mogę powstrzymać się od łez.

  • krysta

    27 May 2016, 21:18

    zatrzymujesz...lubię Twoje wiersze.
    :)