Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój miś

Pisac bardzo się wstydziłam
Więc pod misiem się ukryłam

Gdy czytacie wiersze dziś
To nie piszę ja,lecz miś

On wysłucha uwag grzecznie
Więc napiszcie je koniecznie

Miś wysłucha też pochwały
Cóż przyznacie jest wspaniały

Jest mym wiernym parawanem
Z nim się nigdy nie rozstanę

On natchnienie daje mi
Patrzy na mój śmiech i łzy

Dziś natchnienie dał mi misiek
A ja piszę,piszę,piszę.....

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • szaszlyk

    18 January 2014, 20:26

    super:)

  • Sylwia Friday

    19 April 2012, 12:44

    ... hehe... każdy ma swojego mistrza:)