Menu
Gildia Pióra na Patronite

Judasze

PiS PO
Jedno zło
Dla kraju bez nadzieli
A ludzie skłóceni
Łykają gówno tematy
A oni po cichu jak braty
Nikt nikogo nie wsadzi
Dla picu wojnę prowadzi
Biorą co chcą bez limitu
A naród wojuje
Na siebie pluje
W tym czasie
Oddają Polskę
Bo siedzą w kieszeni
Światowej finansjery
Ale to myśmy ich wybierali
To myśmy im władze dali
A oni nie nasze
Obce tajne poselstwo
Judasze

Patrzę na kolejny być może temat zastępczy z granicy.
A było ich naprawdę dużo, mnóstwo!
Z wielkim żalem patrzę, - też na tym portalu, jak są ludzie skłóceni i negatywnie nastawieni za pomocą właśnie nieistotnych albo ustawionych sztucznie problemów. Widzę nieprawdopodobne sterowanie społeczeństwem, właśnie za pomocą rozkręcania antagonizmów. Widzę niezwykle negatywny efekt rządów PiS-u przerażające zadłużenie i powszechne kłamstwo. Dla przypomnienia PO strzelało do górników, rolników ( ludzi pracy) kulami gumowymi aż były kalectwa i śmierci a teraz są pełni miłosierdzia wobec ludzi szukających łatwego życia. To jedne wielkie kłamstwo i złodziejstwo, dwie fale zła i powszechnego kłamstwa PiS i PO. Poniekąd doskonały układ – dwie plagi na zmianę za pomocą „dziel i rządź’’.

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!