Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odwrócenie

Piosenkę napisałem dla Joasi, ale dziś chcę ją
zadedykować użytkownikowi Smurf007, dziękując za
bardzo pomocne słowa otuchy ...
http://www.youtube.com/watch?v=aYZIxY4GecU
Tak pięknie tonę w mroku twych ust,
me serce płonie ... cieszy się Bóg.
Było tak strasznie ... czas w miejscu stał,
bardzo wyraźnie diabeł się śmiał, lecz teraz ...

Odmienia się los i w końcu zmienia mój czas,
do życia powracam znów i wreszcie nadchodzi Bóg.

Po raz kolejny mówię, że bardzo kocham Cię,
niczego już nie zrobię, co by zraniło Cię.
Ktoś kiedyś wziął me serce i mocno pociął je
i zamknął je w butelce, mówiąc, że to mój pech, lecz teraz ...

Odmienia się los i w końcu zmienia mój czas,
do życia powracam znów i wreszcie nadchodzi Bóg ...

po raz kolejny tu ...

71 028 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • dark smurf

    16 April 2018, 11:17

    Oo, zszokowany jestem :)
    'serce zamknięte w butelce' dobre

    p.s.
    Dziś mam dyżur na czerwono :D ale to też ja :)

  • Michaelowa

    16 April 2018, 04:41

    Pamiętam, aż ciary szły jak nagrywałam ❤