Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na Ich Heksagramy

Pionki zła,
życia niegodne ...
zaraza z ich oczu
nieludzkich płynąca ...

Fluidy wyższości,
aura chciwości,
w umyśle robaka
mniemanie boskości.

Choroba świata ...
plaga przeklęta,
najgorsze z najgorszych
ohydne bydlęta.

Łzy dzieci zgwałconych
i zamordowanych
popłyną z krwią z nieba
na ich heksagramy.

71 028 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!