Menu
Gildia Pióra na Patronite

Orzeł

piloci w obłokach
marzę
nie liczę baranów
śmieszne

leżeć na trawie
wilka dostanę
dzisiaj po deszczu
mokra

piloci
wysoko nad głową
nie sięgną ptaki
królestwo

tylko orzeł
nie co
zbliżył się
zataczając kręgi

kruki wrony
śmierć
orzeł
siła

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!