Menu
Gildia Pióra na Patronite

pamiętaj że trzymam cię za rękę

pilnie poszukuję
małego pokoju dla świata
moich i twoich bliskości
ochrony danych i nie danych nam chwil
niech się nie wymkną jak pies
który liznął tort
i pomyślał za słodkie
albo za gorzkie
uciekam

poszukuję rozsądku
na wynos i na miejscu
małżeńskich rozterek śmiesznych

i przed i po

22 047 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    21 February 2019, 17:37

    I ciągle dziwią mnie słowa ciepłe, pisaniu mojemu prostemu przychylne... Onejko.
    Roza, w tę słotę za oknem, niech chociaż wiersz przyjemny.
    Yestem, rzecz jasna, że w trakcie najbardziej. Źle byłoby gdyby nie.
    :)

  • 18 February 2019, 01:40

    a w trakcie? :)
    Super.
    Dobranoc. :))

  • RozaR

    17 February 2019, 18:18

    Przyjemny wiersz

  • onejka

    16 February 2019, 19:04

    Jak zawsze można czytać i czytać i nie mieć nigdy dość, takiej poezji !!! :)