Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kawa z Aniołem.

Piłem kawę dziś
Zjadałem też pączka
A nawet zjadłem dwa

Mam stare okna
Ramy terkoczą
Uciążliwe takie okno

Ciężarówki i pociągi
Nie dają spać nocą
Pachy mi się pocą

Muzyka gra cicho
Muzyka gra głośnio
Dzień za dniem

W dzień jestem cieniem
Nie będę bohaterem
Mrużę czoło, czuje gniew

Piję kawę, pączka jem
Jedyne, co wiem
A wiem niewiele

Broń Aniele Stróżu Mój
Od krzywdy, jaką wyrządzić
Człowiekowi bym mógł

https://www.youtube.com/watch?v=1KQXMXaSVP8

66 738 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    23 February 2016, 18:09

    Dziękuję. Miłego wieczoru.

  • Alfa Centauri

    23 February 2016, 17:51

    Bardzo mi się podoba. Ostatnia strofa powala. Brawo:)