Menu
Gildia Pióra na Patronite

piję za dużo
choć już nie mogę i nie chcę

zalewam dziurę w duszy i w sercu
zalewam duszę i serce

i siebie topię w butelce

8949 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • topaz.

    8 February 2017, 17:59

    ale na krótszą już tak

  • silvershadow

    19 January 2017, 20:20

    To nie jest rozswiązanie - na dłuższą ... metę.

  • RozaR

    9 January 2017, 22:16

    Dobre -
    A topi się przyzwyczajenie - nic więcej .