Menu
Gildia Pióra na Patronite

pieszczotą słowa
miłości muskaniem
ust niespokojnych
pocałunkami

jestem...

czujesz?

15 584 wyświetlenia
113 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    6 May 2014, 17:36

    A naczynia zmywać potrafisz ?

  • krysta

    6 May 2014, 15:24

    ślicznie...
    pozdrawiam :)

  • Janya

    6 May 2014, 14:04

    Jakie piękne.... :))
    pozdrawiam cieplutko:))

  • fyrfle

    6 May 2014, 11:08

    Słowa, słowa. Ale szczęśliw ów.