Menu
Gildia Pióra na Patronite

o poranku żegnam się z tobą

Teksty z obrazami - o poranku żegnam się z tobą - Sol 8
o poranku żegnam się z tobą - Sol 8

pieścisz wzrokiem
źdźbła trawy
patrząc w deszczowe okno
myśląc o tej chwili
kiedy myśl zawiodła
o to jedno słowo za dużo

kroisz emocje na kawałki
dzieląc się z tym na jutro

nutą zdarzeń zamykasz
drzwi i wyrzucasz klamki

łyk kawy smak spokoju
myśli gubią się
westchnienie spływa z serca
i już wiesz że idziesz
nie tą drogą
pochmurny ten łyk kawy o poranku

śpiew ptaków wyrywa cię zamyślenia to nie ja...

czerwiec 8:00

https://www.youtube.com/watch?v=kf_FvhVAdUY&list=PL33RRUNH1Soy0olVXLIzywoeLajiFbOpO&index=3

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!