Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pierwszy śnieg

pierwszy śnieg spadł
w mojej głowie mgła
a za oknem topi się
pierwsza biała łza

3582 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
  • awatar

    12 March 2013, 19:34

    czy zawiadomiłeś IMiG o zamgleniu SWOJEJ głowy?, ko niecznie