Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ten pierwszy raz "

Pierwszy walc...
Podróż i grzech
Pierwsza radość
Potok łez
Prawda - kłamstwo
Miłość - zdrada
Wszystko ma swój kres?
Ten pierwszy raz też
A miłość?
Każda jest pierwsza...
Najgorętsza, najszczersza
Ona bezkresna jest.

01.01.2021
22:15

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!