Menu
Gildia Pióra na Patronite

pierwszy raz

pierwszy raz
bez obaw
pierwszy raz
bez wątpliwości

pierwszy raz
bez przymusu
pierwszy raz
bez szantażu ciała
pierwszy raz
na emocjach

pierwszy raz
pokochałam Cię
bez brzemienia
zdrady i kłamstwa

93 675 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!