Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemądrzałek

Pierwszy impuls wysyła mniemanie
Na raz słów roi się w pustej głowie
Chciałby wypowiedzieć się mądrze
Nie jest się ani carem ani Bogiem
Niskie loty i wysokie aspiracje
Mały w możliwościach silny w mordzie
Poucza innych sam jest gamoniem

93 519 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących