Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pierwsza iskra

Pierwszy dotyk, pierwsza iskra
Rozpalająca me ognisko.
Coś mrowi, coś łaskocze
I już cała płonę.
Wilgoć deszczu miesza się z płomieniami
Podsycając me pragnienia.
A ja drżę w środku burzy
Zalewającej me ciało.

759 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!