Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętam Cię

Pierwszy był twój uśmiech
- ciekawe spojrzenie
Drugi - warg skrzywienie
- następne spojrzenie
I zachwyt
-Dłońmi
-Głosem
-Trzecim spojrzeniem

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • fyrfle

    24 March 2016, 17:44

    Romantyczny Roza:) czy wymiękasz pod pręgierzem stronnictwa anielskiego?:))

  • marka

    23 March 2016, 22:42

    Zatrzymująca miniaturka, taka z uczuciem.