Menu
Gildia Pióra na Patronite

urodziny ...

Pierwszego kwietnia są imieniny,
Pięknej kobiety, słodkiej Grażyny.
Która codziennie ciężko pracuje
I swą dobrocią wszystkich czaruje.

Ja w Internecie ją kiedyś spotkałem,
I bardzo mocno się zakochałem.
Ona jest wierna swemu mężowi,
Córce i wnuczce oraz wnukowi.

Muszę zaprzestać o niej marzenia,
I składam Grażce szczere życzenia.
By miała dobre, szczęśliwe życie,
To pisze ...- tajny wielbiciel.

25 103 wyświetlenia
92 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!