Menu
Gildia Pióra na Patronite

siedem

Pierwsze-żeby wszystkie się spełniły.
Drugie-być kimś dla wszystkich, wszystkim dla kogoś..
Trzecie-upadać tylko po to by wstawać..
Czwarte-albo całym sercem albo wcale..
Piąte-szanować tych którzy szanują Cie..
Szóste-kochac tak mocno jak ptak skrzydła..
Siódme-....zostawiam Tobie.

Dla..

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • Papużka

    10 February 2013, 16:44

    siedem niegrzesznych myśli...
    coś innego... jakby dojść do dziesięciu powstałby prywatny dekalog...