Menu
Gildia Pióra na Patronite

oringi

pierwsze sekundy walki
mam już za sobą
siedzę z minutką przy stole
uszczelniając wszystkie naczynia

pot pod stołem
bo tylko tam ... mogę skrywać
wszystkie urazy

18 723 wyświetlenia
167 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!