Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziewczynka Z Zapałkami.

Pierwsza zapałka
by zabłysnąć w oku
zatonąć jak najgłębiej
w płomieniu żądzy

Druga zapałka
by zapalić zmysł
obudzić dziwny świat
z którego nie ma ucieczki

Trzecia zapałka
po to tylko by ją zgasić
by dwie poprzednie
jak w piekle wiecznie płonęły

81 753 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
  • Moreno

    19 February 2015, 18:40

    Podoba mi się.