Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ktoś zapyta, dlaczego ?

Pierwsza rozmowa.
Spotkanie.
Poznawanie siebie.
Smutek, gdy w pobliżu Go nie ma.
Miłość ? Jeszcze nie.
To dopiero znajomość.
Odebrane smsy.
Wysłane nocne wiadomości.

Kolejne spotkanie.
Musnął palcami Jej nogę.
Ona załapała Go za rękę...
Głębokie spojrzenie w oczy.
Uśmiech...

Motylki w brzuchu ? Może.
Jednak to wciąż NIE może być miłość.
Ktoś zapyta, dlaczego ?
Tak... wiele na to wskazuje.

Jednak On ma dziewczynę.
A Ona może tylko udawać, że jest w porządku.
Tak musi być...
On już ułożył swoje życie.
Za to Jej życie postawił na głowie.

3991 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących
  • czarna mamba

    8 May 2013, 14:39

    hhhmm dobrze sie czyta:) a reszta...no zycie :)

  • 8 May 2013, 13:38

    znam to uczucie, bardzo boli;(