Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rzeczywistość

Pierwsza kartka
Jakby nie pękła
Nie byłoby tego wiersza

Nie byłoby tego rymu
Bez kolejego dymu

Nie byłoby
Kojelnego doła
Muszę stawiać
Zyciu czoła

Nie byłbym sobą
Zostając z Tobą

Nie byłbym szczęśliwy
Gdyby nie te rymy

Nie szukał bym zbawienia
Bo czas nic tu nie zmienia

Te Wszystkie westchnienia
Te wszystkie uczucia
Są już zurzyte
Jak guma do żucia

Pozostają tylko zdjęcia
Przeszłość kolorowa
Wtedy byliśmy szczęśliwy
Pozostały tylko słowa

Trzeba zacząć od nowa..

9067 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!