Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obok ciebie

Piękny dzień, promienie słońca, my,
I nasze splecione dłonie.
Mój wzrok na skroś przeszywa cię,
Unosisz swoje skronie.
Usta me drżą, pragną twoich ust,
Pocałunku jak z marzeń.
Te kilka chwil, przy tobie być,
Jest jak podróż pełna wrażeń.
Słodkość twych słów rozbudza mnie,
Me serce znów się wzbija.
I chciałabym byś przy mnie był,
By nie była to tylko chwila.
Oddaję siebie tobie bez granic,
Oddaję całą wraz z duszą.
Przyjmij ten dar, nie odtracaj nas,
Niech uczucia się nie skruszą.

6254 wyświetlenia
73 teksty
3 obserwujących
  • Róża R.

    1 September 2020, 09:14

    Cudowny wiersz. ❤️

  • Krzysztof K.

    31 August 2020, 21:26

    Ładnie napisane.