Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***uczta

piękno
- osobliwa struktura wrażliwości
która w duszę wnika

wypełnia kielich wzruszeń
o porę nie pyta
wypijam do kropli ostatniej

- ono nie znika

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!