Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piękno ludzi udziela się mi
Dla Nich zawsze otwarte drzwi
Gaśnie słońce powoli
Niebo rumieni się
W sercu złoty płomień się tli
Na duszy radośnie mi
Poznałam Cię tego dnia
Gdy chłodem wiało
Niebo radośnie płakało
Zapukałeś do mych drzwi
Otworzyłam Ci...
Piękno dostrzegłam
Oczu błysk - ciepło duszy
Twoje słowo wielu wzruszy
Zrozumienie i cierpienie
Radość i spełnienie
Dostrzegłam tak wiele
Sercem patrzę każdego dnia
Z zaciekawieniem...
I wiesz?
Z każdym dniem pięknieje świat
Ludzie uśmiechają się
Wstał kolejny piękny dzień
Wdzięczna jestem za uczucia...
Dziękuję Bogu za:
Oddanie...Miłowanie...Pisanie...
Wiosnę... zimę...jesień...lato
Tysiąc lat i jeden dzień...
Minęło jak sen na:
Medytowaniu...czekaniu...
I marzeń spełnianiu.

17.06.2021
19:28 - 19:43

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!