Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fenomen Paskudztwa

Piękno jest w Brzydocie
w Mankamencie Walor
to co na pierwszy rzut
oka Szpeci Wnętrze Duszy
Upiększa i Uszlachetnia

wystarczy Sercem
w Głąb zajrzeć nie mając
Sokolego Wzroku
żeby poczuć i zrozumieć
na czym polega Prawdziwy
Wdzięk w Człowieczeństwie

Piękno tkwi tam Gdzie
Chce się je Ujrzeć
więc jak spotkasz Paszczura
Nie Śmiej się z Niego
to nie Jego Wina
tak Go Stworzyła Natura

92 574 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!