Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyznanie miłości

piękne są słowa wyznań
przy wschodzie i zachodzie słońca

mowa płynie prosto z duszy
oczy nigdy nie kłamią

w poświacie księżyca
słychać rytm bicia serca

w przenikliwym dreszczu
dwóch ciał który jak prąd

przeszywa wszystkie zmysły
dosięgając pełni szczęścia

tyle w wyznaniu miłości
zaangażowania tyle prawdy

ile obietnic dotrzymanych
wzajemnie prawdziwych twarzy

lustra odzwierciedleniem
w spojrzeniu oczu są dusze

o dwóch słowach kocham Cię
mieści się wszystko

92 578 wyświetleń
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!