Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dama

Piękne oko
Kibic zgrabna
Gładka skóra
Wręcz jedwabna
Słodka buzia
Boskie loki
Błysk w jej oku
Dośc głęboki
Strój wytworny
Bez przepychu
Elegancki
Pełen szyku
Idzie zwiewna
Jak rusałka
Zjawiskowa
Niczym bajka
Gdy przechodzi
Lub odwraca
Zapach perfum
Woń roztacza
Wykształcona
Mówi składnie
I wygląda
Bardzo ładnie
Wszyscy za nią
Wzrok swój pasą
Jednym słowem
Dama z klasą.

109 505 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!