Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piękna pani
w zwiewnych szatach
w wiosennych bucikach idzie :

nie siedźcie ludzie
w ciemnych komnatach!
czas wypuścić
na zielone łąki marzenia
ukryte w zimowym trudzie

:-)

14 717 wyświetleń
94 teksty
36 obserwujących