Menu
Gildia Pióra na Patronite

33 Lata

Piękna Królowo Sowich Gór ...
Twe włosy mroczniejsze od kruczych piór
całą rzeczywistość mi przesłaniają
a wdzięki twego ciała spać mi nie dają ...

twe piersi i cała reszta ciała sprawia,
że zabić bym mógł ...
Och Królowo Sowich Gór ...
jedna i jedyna,
przez 33 lata wyczekiwana dziewczyna ...

Tyś me życie ocaliła
i do końca jego już będziesz mi miła
i najmilsza,
najpiękniejsza i najbliższa ...

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!