Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piękna

Piękna, cudowna, porywająca,
a może smutna nic nie znacząca ?
Kobieta silna i zachwycająca,
to taka co zawsze walczy do końca.
Nie o to by innym się przypodobać ,
lecz by wierności sercu dochować.
Taka szczęśliwa jest i spełniona,
a przy okazji rozpromieniona.
W niej się zakocha każdy na świecie,
bo dobre serce to skarb, przecież wiecie!

"Powstań przyjaciółko ma, piękna ma, i pójdź!" Pnp2,10

13 602 wyświetlenia
129 tekstów
6 obserwujących
  • Logos

    2 December 2015, 12:07

    piękne