Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piekło

Piekło miejsce
Ogniste parzące rażące i cierniste
Piekło miejsce
bólu smutku złości i gniewu
Piekło miejsce
zamknięte bez wyjścia bez powrotu
Piekło wykrzykiwanie
głosy dusz proszące o wybaczenie
Piekle
błękitu nieba i spokoju niema
Piekło
a właściwe jakie ono jest ?
a może już tutaj jest ?

12 764 wyświetlenia
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!