Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (Piekło mojego serca)

Piekło mojego serca,
Rozpalone od Twoich słów
Rozżarzone pęka.
Węgle czerwone, gorące od uczucia,
Stoję przed Twoim licem
naga, rozpalona.
Odarta ze wszystkich wspomnień i
prawd.
Osłania mnie kłamstwo Twoich ust.
Pękam, rozpływam się.
Nie ma mnie, nie ma nas.
Nigdy nie było.

792 wyświetlenia
7 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!