Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piekło kobiet

Piekło kobiet
Podebrano za włos i gniew
Tak to zaczęło

Ktoś w sam raz
Teraz
Hasło wywołał
Grafikę stworzył
I kampanię w necie
Zgrabnie potoczył

Nie dostrzegł przy tym
Czterdziestu milionów
Siłą za głowę na śmierć
Bo to nie człowiek
Tylko kilogram ludzkiego mięsa
A wcześniej jak zdążą
Zaledwie tylko ćwierć

I poszły wyrostki
Do ataku poprzez krzywdę i gniew
Na czarno i z błyskawicą
Bez prawdy i pytania o cel

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!