Menu
Gildia Pióra na Patronite

piechotą do nieba...

piechotą do nieba
gdzie nogi poniosą
iść przed siebie
gdzie oczu zasięg
i myśl nieograniczona
iść cieniem
niepełnionych tęsknot
prosto do nieba
na skrzydłach miłości
aby tylko do Ciebie

92 602 wyświetlenia
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!