Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

5 lat temu w Dzień Kobiet ...

Pięć lat już temu,
na tymże portalu,
wyznałem raz pierwszy Ci miłość kochanie ...

I dziś wiem dlaczego
nie wątpię już wcale ...
już wiem, że Ty jedna mą żoną zostaniesz ...

Ponieważ Cię kocham
najbardziej na świecie
i żyć bym bez Ciebie ja nie mógł mój skarbie.

Złym myślom 'WYNOCHA!',
jest dobrze już przecież
a o to co było my już się nie martwmy.

* Dla Joasi *
https://www.youtube.com/watch?v=bDNAEz2n47A

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących