Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pewnych rzeczy nie mówi się głośno..
póki słowa nie dorosną,
póki myśli nie dojrzeją.
póki czyny nie spoważnieją..

3216 wyświetleń
39 tekstów
10 obserwujących
  • marzenia.

    21 March 2010, 18:54

    Uważaj, słowa toną, niewypowiedziane i czasem przez myśli zostają zabrane.

  • Piłkareczka*

    20 March 2010, 19:24

    Te kilka zdań zaczarowało myśli me. Pozdrawiam.