Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Niepewność kochania "

" Pewność
Niepewność Kochania "

Jestem taka słaba, bezbronna
Kiedy Cię kocham prawdziwie.

W dłoniach tlące światełko nadziei dla Ciebie mam.

Swoją niepewność, małość, kruchość dnia, słońca blask i jego brak.

Staję się silna kiedy czuję, że Jestem Kochana!

Jestem.
Jestem?
Chcę być silna!

2019

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!