Menu
Gildia Pióra na Patronite

pewno znowu sprawy ważne
i dlatego przytulam poduszkę
nad ranem mokra
choć przecież nie budził mnie płacz
ona jest cierpliwa i słucha
kiedy mówię miękko wtulona
w moich ramionach usypia
przytulam do niej twarz
i dogasającym świetle twoje oczy
widzę
czuję ciepło
i tylko gdy się budzę
wiem że znowu płakała

15 247 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
  • 20 April 2021, 15:57

    Cierpliwość i umiejętność słuchania....
    ( rozszyfrowałeś mnie...)
    Uściski :)*