Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pewnie nie zrozumiałbym żadnej krzywdy, gdybym jej nie popełnił
Zarazem nie skrzywdziłbym innej, gdybym nie kochał wciąż Ciebie
Poznałem was wiele, lecz dziś macie już za bogatą przeszłość...
Nie umiem Cię pokochać, wiedząc że kochałaś już innych
Nie ma przyszłości dla nas ludzi o tak czystym sumieniu
Będąc iskrą, można stać się płomieniem
Śmieszy mnie dziś naiwność ludzkich serc
Spaczonych przeszłością innych objęć
Drwię dziś z żalu, co zamyka oczy na światło
Drwię z uczucia, co zamieni się w nienawiść
Nie ma w nas przecież żadnej skazy
Przecież wyglądamy wszyscy tak samo

https://www.youtube.com/watch?v=0sgyebM9PGI&list=PLXOQdhx3bnVcOvsNrWqXv-aWVLvTVn6YK

2709 wyświetleń
90 tekstów
5 obserwujących
  • WolfSoul

    8 March 2017, 01:03

    Świetne :)