Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Pewnie...
Zbyt wolna...
Jak obojętność
W czyichś ramionach...
Jak znikoma namiastka przeszłości...

Tak nieobco obco...
Natchniona...

Jak jakaś martwa zabawka...
Która
jeszcze zdolna do uczuć....

Większych niż zazdrość.....

Jak krople łez
Uderzające miarowo w parapet...

Płynie…
Jeszcze cząstka mnie...

11 832 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    3 January 2013, 23:08

    Dziękuję Wam... I Wasze wsparcie, otuchę, którą dajecie swoimi małymi wielkimi słowami...

    Pozdrawiam,
    Czerwona

  • katjaa

    25 December 2012, 22:06

    popieram, świetnie piszesz..

  • Pechowa_

    25 December 2012, 21:16

    Cudownie piszesz..
    Uwielbiam Ciebie czytać...

  • 25 December 2012, 20:44

    Jak Ty mnie uzależniasz od swoich słów !

    ;)

  • 25 December 2012, 20:39

    Przepiękny wiersz.....

    Piękny....

    Pozdrawiam miluśko....