Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niekumaty

pewnie ci sprawiłam przykrość
swoim zachowaniem dzisiaj

wcale się nie spodziewałeś
takiej jaką mnie zastałeś

nie wiesz ile to kosztuje
i jak bardzo się pilnuję

by nie złamać słowa swego
na dnie serca złożonego

co sprawiło zmianę taką
nie pytaj bo nie dam znaku

i w domysłach się pogubisz
po co się w ogóle trudzisz

wszystko powiedziałam - zatem
przemyśl co słyszałeś- potem

dobrze rozważ każde słowo
i odpowiedź masz gotową

-----------------------------------------------------------------------------
" Mądrość to umiejętność słuchania innych, pomimo posiadania odmiennego zdania"

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących