Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Czy zatęsknisz?"

Pewnej nocy w księżyca blasku
Kiedy serce będzie w potrzasku
Wyjadę w ciszy serca na chwilę
Czy zatęsknisz?
Czy wspomnisz Nasze chwile?
Gdy pełni nadziei szliśmy razem
Z uśmiechem niekłamanym
' Kradliśmy ' słońca promienie
Chcieliśmy spełnić choć jedno marzenie
Ty...melodię nuciłeś mi...
Chyba to sen - nie budźcie mnie
Na samą myśl ciepłe serce drży
Nie będę mówić...lubisz ciszę
Niech ciszę Twe serce ukołysze
Może i ja Twoją ciszę usłyszę
Zrozumiem...................................
.....
Wymyślam sen...dla dorosłych...
Może kiedyś spełnisz się

Dla Ciebie...

10.09.2021
19:00

281 854 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!